آجر رستیک چیست؟

آجر رستیک از متریال‌هایی است که در طراحی داخلی و خارجی یک بنا، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آجر از مصالحی است که با روی کار آمدن سبک قدیمی روستیک مجددا محبوبیت یافته و متداول شده است.

رنگ بندی مختلف آجر نما رستیک

یکی از جذابیت های کاربرد آجر نما در دکوراسیون داخلی و نمای خارجی ساختمان، استفاده از تنوع رنگ و ترکیب رنگ های مختلف می باشد. آجر رستیک شامل رنگ های قرمز، مشکی، کرم، گلبهی، طوسی، زرد، نارنجی، پوست پیازی، گرانیتی می باشد.

رایج ترین آجر رستیک انتخاب شده توسط مشتریان آجر نما با ترکیب رنگی مختلف و آجر رستیک سفید می باشد.

آجر رستیک قرمز

رنگ قرمز آجرنما رستیک  یکی از محبوب‌ ترین آجر های مورد استفاده در نماهای بیرونی و داخلی ساختمان ها می باشد. در تصویر زیر ترکیب آجر رستیک قرمز با بند کشی تیره و پلاک‌های آجر چهارگوش قرمز (آجر نسوز ۲۰ * ۲۰) را مشاهده می فرمایید .

آجر ال رستیک (آجر L رستیک)

بسیاری از طراحان و معماران، از آجر رستیک ال (آجر L) برای گوشه دیوار و نما استفاده می کنند که بسیار حائز اهمیت است. کارخانه تولیدی ما، با درک این مسئله نسبت به تولید آجر رستیک ال اقدام می کند.

آجر رستیک به دلیل ظاهری طبیعی و همچنین مقاومت مناسب، کاربرد زیادی دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  دیوار داخلی
  •  نمای بیرونی ساختمان
دیوار داخلی

آجر رستیک به دلیل تنوع رنگ و ابعاد، بهترین گزینه برای طراحی داخلی می باشد. طراحی دکوراسیون داخلی با این آجر برای افرادی که به سبک روستیک علاقمند هستند ایده ای مناسب است.

اکثر طراحان و معماران برای تزئین دیوار شومینه، دیوار پشت تلویزیون (تی – وی – وال – TV wall) و دیوار آشپزخانه از این نوع آجر استفاده می کنند.

نمای بیرونی ساختمان

آجر نما رستیک به علت مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی به سبب وجود نانو در سطح آجر و همچنین تنوع رنگ و زیبایی فوق العاده در ترکیب با متریال های مختلف مانند چوب برای نما خارجی انواع ساختمان سنتی (آجر نما سنتی) و ساختمان مدرن مناسب می باشد.

آجر رستیک به صورت هره برای دور پنجره ها بسیار کاربرد دارد که جلوه ی نمای ساختمان را بسیار جذاب می کند.

نمونه ای از آجر رستیک در نمای خارجی به سبک مدرن با ترکیب با متریال چوب:

ویژگی ها و ابعاد آجر رستیک

آجر رستیک مانند آجرنما های دیگر تولیدی کارخانه ما، از کیفیت و ویژگی‌های بسیاری برخوردار است. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به ضد رطوبت، مقاومت در برار حرارت، ضد شوره بودن، زیبایی و… اشاره کرد.

ویژگی هایی که سبب کاربرد بیشتر آجرنما رستیک می شود عبارتنداز:

  • گرد بودن لبه ها
  • داشتن سطح کاملا غیر مسطح و زبر (که به خاطر نوع خاک مورد استفاده در آن و نحوه فرآیند تولید آن است.)
  • داشتن حفره های بسیار زیبا و متنوع و غیر مصنوعی

آجر رستیک دارای ابعاد ۵٫۵*۲۲ و ۵٫۵*۲۶ و ۷*۳۱ می باشد.